Normativa

Objectes NO Autoritzats

Els objectes que s'ofereixin o se sol·licitin no podran ser de comerç il·lícit. A mode d'exemple, no es poden oferir animals, falsificacions, etc. En cas d'incompliment, l'administrador procedirà a esborrar l'anunci i a donar de baixa l'usuari, sense possibilitat de tornar a registrar-se al web.
No es poden demanar diners pels objectes que es donen o es demanen.

Avís Legal

El present Avís Legal regula l'ús del servei del lloc d'internet www.re-canvi-valls.cat que l'Ajuntament de Valls, amb domicili social a la Plaça del Blat, 1 - 43800 Valls, posa a disposició dels usuaris d'internet.

Modificacions

L'Ajuntament de Valls es reserva el dret a efectuar les modificacions que estimi oportunes, podent modificar, suprimir i incloure, unilateralment i sense previ avís, nous continguts i/o serveis, així com la forma en què aquests apareguin presentats i localitzats.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts, marques, logotips, dibuixos i informació a què l'Usuari pot accedir a través del web www.re-canvi-valls.cat es troben protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, Patents, Marques i Copyright de l'Ajuntament de Valls, o en el seu cas, per les Persones o Empreses que figuren com a Autors o Titulars del Drets. L'accés als esmentats continguts o elements a través dels serveis del Portal o qualsevol tercer, no atorga a l'Usuari el dret d'alteració, modificació, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública o qualsevol altre dret que correspongui al titular del dret afectat. La violació dels anteriors drets serà perseguida de conformitat amb la legislació vigent.

Enllaços

Els enllaços amb altres Pàgines Web que apareguin a la pàgina www.re-canvi-valls.cat s'inclouen a efectes merament informatius per a l'Usuari, fet pel qual l'Ajuntament de Valls no es responsabilitza dels productes, serveis o continguts que s'ofereixin o subministrin les pàgines de destinació.

Responsabilitat sobre Continguts

L'Ajuntament de Valls no serà responsable de l'exactitud, qualitat, fiabilitat, correcció, moralitat i legalitat dels objectes i productes que els Usuaris ofereixin a través del web.

Així mateix, l'Ajuntament de Valls no serà responsable pels danys i perjudicis causats per la presència de virus o qualsevol altre element lesiu que pugui produir alteracions en el sistema informàtic de l'Usuari, en els seus documents electrònics o fitxers emmagatzemats en els servidors del web.

Condicions d'Ús / Política de Privacitat

L'objectiu del web www.re-canvi-valls.cat és promocionar l'intercanvi i la donació d'objectes i serveis per aconseguir la reutilització de productes i la reducció de residus. Per això, NO es poden demanar ni oferir diners pels objectes que es donen o es demanen.

La veracitat i correcció de les dades personals proporcionades en el registre al web són responsabilitat del propi Usuari, i no seran verificades per l'Ajuntament de Valls. L'Ajuntament s'eximeix de qualsevol responsabilitat, abús o engany que es pogués derivar de qualsevol falsedat en les dades.

Les dades facilitades es tractaran amb confidencialitat i les dades de contacte s'utilitzaran per formalitzar l'acord amb altres usuaris registrats. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'interessat ostenta el dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades.

Els correus electrònics proporcionats pels Usuaris no es revelen en cap cas i no apareixen publicats al web. Quan s'elimini un anunci o es doni de baixa un usuari, les seves dades seran eliminades completament.

Objectius del portal

logo footer

Objectius del portal
L’objectiu del portal és l’intercanvi d’objectes i/o serveis sense utilitzar diners.

DONAR els objectes a qui els necessiti.

CANVIAR alguna cosa per una altra que volem.

DEMANAR aquelles coses que busquem, que potser algú té i no utilitza.

D'aquesta forma fomentem el consum responsable, la prevenció de residus i la reflexió sobre el sistema de mercat convencional.

Reutilitzem, estalviem i compartim (REC).

Sense diners
En aquest portal no es poden utilitzar diners als intercanvis.
Per això no es poden vendre ni comprar objectes ni serveis.
Qualsevol anunci que incompleixi aquesta condició serà esborrat.

Ajuntament de Valls

valls2

Contactar

Departament de Sostenibilitat
Tel: 977 636 007
Email: Contactar per email
Web: www.valls.cat/

onestem

Carrer Paborde nº 6
43800 - Valls

Connecta't a les xarxes
1426006680 facebook 1281426006694 twitter 1281426006902 wordpress 128