Com funciona aquest portal?

Posem a la teva disposició aquest web perquè puguis donar una altra oportunitat a aquells objectes que ja no vols i DONAR-los a qui els necessiti.
També pots DEMANAR allò que busques, que potser algú té i no usa, i CANVIAR coses que ja no vols per unes altres. Disposes també d'un Banc del Temps per oferir o demanar un servei a canvi d'un altre.

No es poden demanar ni oferir diners pels objectes i serveis que s'ofereixen o es demanen.

 

Publicar un anunci

1. Si tens un objecte per DONAR o CANVIAR, accedeix a www.re-canvi-valls.cat i clica al botó vermell "+ Nou Anunci". Si no estàs registrat podràs fer-ho en el mateix moment de crear l'anunci. Si ja ets usuari registrat has d'introduir les teves dades d'accés.

2. A continuació accediràs a un formulari en el que has d'introduir totes les dades del teu anunci: si és objecte o servei, si dones, demanes o canvies, la seva descripció, etc.

3. Recomanem aportar les dades més detallades possibles, i afegir una fotografia sempre que sigui possible, ja que l'anunci tindrà més visibilitat.

4. Els anuncis publicats caduquen als 180 dies. Rebràs un correu de recordatori i amb ell podràs renovar-lo automàticament.

5. Quan algú hi estigui interessat es posarà en contacte amb tu pels mitjans que hagis indicat (telèfon o correu electrònic).

 

Modificar un anunci

1. Podràs fer-ho en qualsevol moment accedint a "Menú usuari --> Els meus anuncis".

2. Accediràs al llistat de tots els teus anuncis, i has de prémer a "Actualitzar".

3. Amb aquest mateix sistema també podràs esborrar els teus anuncis. Quan ho facis et demanarem que ens informis del motiu, amb l'objectiu de poder valorar dels resultats del web pel que fa a la prevenció de residus.

 

Buscar un anunci i contactar amb un anunciant

1. Pots accedir als anuncis buscant allò que t'interessi al cercador de color verd, o bé accedint-hi per les pestanyes "Objectes" i "Banc del Temps".

2. Accedeix a l'anunci que t'interessi. Pots trucar per telèfon, si ha publicat el seu número, o bé prémer a "Envia un e-mail".

 

Altres funcions

-Pots utilitzar el web amb mòbil i tauleta. Això et pot facilitar el procés de fer la foto per publicar l'anunci.

-Comparteix els teus anuncis a les xarxes socials per fer-los més visibles, prement als diferents logos disponible (Facebook, Twitter, Google+...)

Logos xarxes socials

-Si vols rebre un avís quan es publiqui un anunci d'una categoria que t'interessi, primer accedeix a la categoria i tot seguit prem al logo RSS:

Enllaç RSS

 

NOTA: Si utilitzes sistemes de correu tipus webmail, com GMail, Hotmail o Yahoo, vigila que els missatges no vagin automàticament a la carpeta d'SPAM o de CORREU NO DESITJAT.

Objectius del portal

logo footer

Objectius del portal
L’objectiu del portal és l’intercanvi d’objectes i/o serveis sense utilitzar diners.

DONAR els objectes a qui els necessiti.

CANVIAR alguna cosa per una altra que volem.

DEMANAR aquelles coses que busquem, que potser algú té i no utilitza.

D'aquesta forma fomentem el consum responsable, la prevenció de residus i la reflexió sobre el sistema de mercat convencional.

Reutilitzem, estalviem i compartim (REC).

Sense diners
En aquest portal no es poden utilitzar diners als intercanvis.
Per això no es poden vendre ni comprar objectes ni serveis.
Qualsevol anunci que incompleixi aquesta condició serà esborrat.

Ajuntament de Valls

valls2

Contactar

Departament de Sostenibilitat
Tel: 977 636 007
Email: Contactar per email
Web: www.valls.cat/

onestem

Carrer Paborde nº 6
43800 - Valls

Connecta't a les xarxes
1426006680 facebook 1281426006694 twitter 1281426006902 wordpress 128